Koulumatka ja välitunnit

Kouluun saavutaan vähän ennen koulun alkua ja lähdetään kotiin heti koulupäivän jälkeen.  Koulullamme toimii aamuhoito ( klo 8-9(10))  ja iltapäiväkerho. Ne ovat tarkoitettu pääasiassa 1.-2.-luokan oppilaille. Aamuhoitoon voivat tulla isommatkin oppilaat, mutta vain siinä tapauksessa, että kyytien järjestyminen kouluun ei muuten onnistu. Koulun jälkeen toivomme, että kauempaakin tulevat isommat oppilaat opettelisivat kulkemaan kotiin vaikkapa linja-autolla. Mikäli koululla on odoteltava kyytiä, tulee asiasta sopia oman opettajan kanssa.

Oppilaat eivät saa poistua koulualueelta koulupäivän aikana. Myöskään aamuhoidon aikana ei pihalta saa poistua ilman lupaa. Välituntialueenamme toimii koulun aidattu piha.

7- ja 8-luokkalalaiset käyvät osan oppitunneistaan Pielisjoen koululla. Myös  siellä oman koulumme säännöt ovat voimassa. Koulualueelta ei poistuta ilman lupaa ja matkat kuljetaan suorinta tietä Pielisjoen koulun ja oman koulun välillä.

Mikäli oppilas kulkee kouluun pyörällä, tulee hänen  lain mukaan käyttää pyöräilykypärää. Koulumatkojen kypäränkäyttö on kotien vastuulla. Koulupäivän aikana  pyöräiltäessä pyöräilykypärän käyttö on pakollista.

Keskustelkaa kotona koulumatkasta ja turvallisesta liikkumisesta liikenteessä!

TURVALLISTA KOULUMATKAA!