Ruokalista

VKO 22/2019 Lastenkatu 4a

Maanantai 27.5.

  • broileijauhelihakeitto (M,G)
  • kasvis: nyhtökaurakeitto (M, G)
  •  omena (M, G)
  •  sekavuoka (M)

Tiistai 28.5.

  • makaronilaatikko (L)
  •  KASVIS: soija-makaronilaatikko (L)
  • porkkana-ananasraaste  (M, G)
  • näkkileipää (M)

Keskiviikko 29.5. 

  • riisivelli & mansikkakeitto (L,G)
  • leikkele, kurkkuviipale  (M, G)
  • jäätelö
  • Porokylän  ruisleipää (M)

Torstai 23.5.

Helatorstai

Perjantai 24.5.

  • Laululavapäivä, ei ruokailua

Ruokajuomina  vesi ja laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sienien toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista