Ruokalista

VKO 43/2018 Lastenkatu 4a

Maanantai 22.10.

• Juuressuikalekeitto (M, G)
•Kurkkupalat (M, G)
• Pizzabaagelit  (M)

Tiistai 23.10. 

• Karjalanpaisti ja perunaa(M, G)
• KASVIS: kasvisruoka
• Porkkanaraaste (M, G)
• Näkkileipää (M)

Keskiviikko 24.10.

• Mannavelli (L) ja vadelmakeitto (M, G)
• Mandariini (M, G)
• Maksamakkara (M, G)
• Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Torstai 25.10.

• Jauhelihakastiketta (M, G) ja makaronia  (M)
• KASVIS: Soijarouhekastike (M, G) ja makaronia (M)
• paprika-vihersalaatti (M, G)
• Näkkileipää (M)

Perjantai 26.10.

• Broileri-fetapizzaa (L)
• KASVIS: paprika-fetapizzaa (L)
• Persikka-kiinankaaliraaste(M, G)
• Näkkileipää (M)

Ruokajuomina on vesi,  laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sienien toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista