Ruokalista

VKO 17/2019 Lastenkatu 4a

 

Tiistai 23.4. 

• makkarakeitto (M, G)
• KASVIS: soijapalakeitto  (M, G)
• tuorepala (M, G)
• ruisleipää  (M)

Keskiviikko 24.4.

• mannavelli (L) & vadelmakeitto (M, G)
• hedelmä (M, G)
• meetvurstiviipaleet   (L, G)
• Porokylän leipomon sekavuokaa (M)

Torstai 25.4.

• broileristroganoff ja perunaa (M, G)
• KASVIS: juures-linssistroganoff ja perunaa (M, G)
• punakaali-herukkaraaste (M, G),  näkkileipää (M)

Perjantai 26.4. 

• Härkiswokki (M)

• paprika-vihersalaatti(M, G)
• näkkileipää (M)

Ruokajuomina  vesi ja laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sienien toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista