Ruokalista

VKO 37 Lastenkatu 4a

Maanantai 18.9.

Jauhelihalasagnette (L), kasvisruokailijoille pinaatti-porkkanalasagne (L, G), jäävuori-mandariinisalaatti (M, G), näkkileipää (M)

Tiistai 19.9.

Kookos-kanakeitto (M, G), kasvisruokailijoille kookos-kikhernekeitto (M, G), tuorepala (M, G), appelsiiniriisi (L, G), pitsabaagelit (L)

Keskiviikko 20.9.

Ruispuuro (M) ja ruusunmarjakeitto (m, G), omena (M, G), kinkkusiivut ja kurkkuviipaleet (M, G), Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Torstai 21.9.

Lohimureke (L) ja ruohosipulikastike & muussi (L, G), kasvisruokailijoille juurespihvit ja ruohosipulikastike, muussi (m, G), porkkana-kaaliraaste (M, G), näkkileipää (M)

Perjantai 22.9.

Retkieväät

Ruokajuomina on vesi,  laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sieninen toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista