Ruokalista

VKO 8/2019 Lastenkatu 4a

Maanantai 18.2. 

• Jauheliha-nuudelikeitto (M)
• KASVIS: Kasvis-nuudelikeitto (M)
• Porkkana-appelsiiniraaste (M, G)
• Porokylän sekaleipää (M)

Tiistai 19.2.

• Broilerikiusaus (L, G)
• KASVIS: Tofukasviskiusaus (M, G)
• Kesäkurpitsa-vihersalaatti (M, G)
• Mustaherukka-banaanikiisseli (M, G)
• Näkkileipää (M)

Keskiviikko 20.2.

• Perunavelli (L, G)
• Hedelmä (M, G)
• Juustoviipale (M, G)
• Hilun Paikan sekaleipää (M)

Torstai 21.2.

• Nakkikastike, makaronia ja uuniporkkanat (L/G)
• KASVIS: Soija-nakkikastike, makaronia ja uuniporkkanat (L/G)
• Raejuusto ja tuorekurkkua (L, G)
• Näkkileipää (M)

Perjantai 22.2.

• Kasvispyörykät (L, G) ja muussi, kermaviilikastike (L, G)
• Punajuuri-kaaliraaste (M, G)
• Näkkileipää (M)

Ruokajuomina  vesi ja laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sienien toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista