Ruokalista

VKO 22/2018 Lastenkatu 4a

Maanantai 28.5.

Makkarakeitto (M, G), kasvisruokailijoille kasviskeitto (M, G), vesimeloni (M, G), Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Tiistai 29 5.

Makaronilaatikko (M), kaali-appelsiiniraaste (M), hedelmäinen kiisseli (M, G), näkkileipä (M)

Keskiviikko 30.5.

Mannapuuro (L) ja kuningatarkiisseli (M,G), omena (M, G), kinkkuleike (M, G), Porokylän leipomon sekaleipää (M)

Torstai 31.5.

Miilunporlttajan kastike (L, G) ja spagetti (L),  kasvisruokailijoille kesäkurpitsa-soijaspagetti (L, G), vihersalaatti, tomaatti, kurkku (M, G), näkkileipä (M), jäätelöt

Perjantai 18.5.

Laululavapäivä – ei ruokailua

Ruokajuomina on vesi,  laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sieninen toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista