Ruokalista

VKO 51/2018 Lastenkatu 4a

Maanantai 17.12.

• Kanakeitto (L, G)
• KASVIS: Linssikeitto (M, G)
• Satsumat (M, G)
• Porokylän leipomon sekaleipää (M)

Tiistai 18.12. 

• Pinaattiruudut (M) ja kermaperunat (L, G)
• Jäävuori-tomaattisalaatti (M, G)
• Näkkileipää (M)

Keskiviikko 19.12.

• Jouluateria: Joulukinkkua, porkkana- ja lanttulaatikkoa, perunaa, kinkunkastiketta, vihersalaattia ja rosollia, piirakoita ja munavoita (L/G)
• KASVIS: Jouluateria vegaanikinkulla
• Luumurahka (L, G)

Torstai 20.12.

• Jauhelihalasagnette (L)
• KASVIS: Juureslasagnette (L)
• Punakaali-herukkaraaste (M, G)
• Näkkileipää (M)

Perjantai 21.12.

• Riisipuuro (L, G), kaneli-sokeria ja rusinakiisseliä (M, G)
• Tuorepala (M, G)
• Juustoviipaleet
• Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Ruokajuomina  vesi ja laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sienien toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista