Ruokalista

VKO 47 Lastenkatu 4a

Maanantai 20.11.

Lohilasagne (L, G), kasvisruokailijoille vihanneslasagne (M, G), porkkanaraaste (m, G), näkkileipä (M)

Tiistai 21.11.

Hernekeitto (M, G)), kasvisruokailijoille kasvishernekeittto (M, G), tuorepala (M, G), pannari ja hillo  (L), Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Keskiviikko 22.11.

Riisipuuro (L, G)  & aurinkokiisseli (M, G), mandariini (M, G), juustosiivut  ja kurkkuviipaleet (M, G), Hilun Paikan rouhesämpylät (M)

Torstai 23.11.

Porsaanlihakastike (L, G) ja riisi (M, G), kasvisruokailijoille mifu-linssikastike ja riisi (M, G), jäävuori-appelsiinisalaatti (M, G),   näkkileipää (M)

Perjantai 24.11.

Kasvis chili con-carne (L, G), kaali-ananasraaste (M, G),  näkkileipää (M)

Ruokajuomina on vesi,  laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sieninen toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista