Ruokalista

VKO 8/2018 Lastenkatu 4a

Maanantai 19.2.

Tortillalasagne (L),    kasvisruokailijoille linssitortillalasagne (M), jäävuori-melonisalaatti (M, G), näkkileipä (M)

Tiistai 20.2.

Uunibroilerinkoivet (M, G), couscous (M) ja jogurttikastike (L, G), kaali-ananasraaste (M, G), vadelmariisi (L, G) näkkileipä (M)

Keskiviikko 21.2.

Ohrahiutalepuuro (M) ja mustaherukkakiisseli (M, G), tuorepala (M, G), kinkkuleike (M, G), Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Torstai 22.2.

Kokos-kasviscurry ja riisi (M, G), porkkana-appelsiisiraaste (M, G), näkkileipä (M)

Perjantai 23.2.

Juureskalakeitto (L, G), kasvisruokailijoille juureskeitto (M, G), omena (M,G), Hilun paikan rouhesämpylät (M)

Ruokajuomina on vesi,  laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sieninen toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista