Ruokalista

VKO 17/2018 Lastenkatu 4a

Maanantai 23.4.

Tonnikalalasagnette (L),  kasvisruokailijoille kasvis-linssilasagnette (M, G), jäävuori-kurkku-hunajamelonisalaatti (M, G), näkkileipä (M)

Tiistai 24 4.

Broilerikastike ja riisiä (L, G), kasvisruokailijoille vihanneskastike ja riisiä (M, G), kaali-ananasraaste (M, G), mansikkarahka (l, G), näkkileipä (M)

Keskiviikko 25.4.

Riisipuuro (L, G) ja mehusoppa (M, G), banaani (M, G), juustosiivut (M, G), Porokylän leipomon ruisleipää (M)

Torstai 26.4.

Soijabolognese (M,G) ja pastaa (M), porkkana-puolukkaraaste (M, G), näkkileipää (M)

Perjantai 27.4.

Kinkku-ananaspitsaa (L), kasvisruokailijoille tomaatti-ananaspitsaa (L), kiinankaali-appelsiinisalaatti (M, G),  näkkileipä (M)

Ruokajuomina on vesi,  laktoositon luomumaito.

Hyvää ruokahalua, hyvää ruokarauhaa – olkaa hyvä!

Ruoan toimittaja Lastenkadulle on Pyytivaaran Pidot ja Pulla (Hilun paikka). Ruoanvalmistuksessa hyödynnetään lähituottajien raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita. Ruoanvalmistuksessa käytettävä liha/kana/kala on kotimaista.  Paikallisia tavarantoimittajia ovat Puhakan Juureskuorimo (juurekset, salaatti, vihannekset), Heiskasen Marjatila (marjat), Kotileipurin herkkupaja (leivät), sekä paikalliset kalastajat- ja marjojen/sieninen toimittajat.

Yläkoulun ruokailun palvelun tuottaja on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelut.

Yläkoulu, Tulliportinkatu 3

7 viikon kiertävä ruokalista